Sporting-voorzitter beschuldigd van spuugincident

15 november 2016, 11:40

Bruno De Carvalho, de voorzitter van Sporting Clube de Portugal, is op negatieve en bizarre wijze in het nieuws gekomen. De preses van de Portugese topclub wordt ervan beschuldigd dat hij Arouca-voorzitter Carlos Pinho in het gezicht gespuugd heeft na de onderlinge wedstrijd tussen de twee clubs waar de mannen de leiding over hebben.

Na het duel tussen Sporting en Arouca op 6 november ging het mis in de catacomben. De Carvalho en Pinho raakten met elkaar in de clinch. Er zijn beelden van het incident gemaakt. Arouca heeft deze via Facebook gepubliceerd en lijkt ermee te bewijzen dat de voorzitter van Sporting inderdaad gespuugd heeft. De club van Bas Dost, Luc Castaignos en Marvin Zeegelaar ontkent het met klem. "Er is te zien dat de voorzitter een electronische sigaret rookt. Het enige wat uit zijn mond kwam was stoom."

Arouca heeft dus duidelijk een andere mening. "We tonen hiermee de waarheid aan. Op deze beelden is duidelijk te zien dat de president van Sporting in het gezicht van de voorzitter van Arouca spuugt. Hij doet wanhopige pogingen om het publiek andere dingen te laten geloven, maar de beelden liegen niet."

Beelden van het incident:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen