Schaars, Van Aken en Facey twijfelgevallen bij Heerenveen

15 november 2016, 20:44

Bij sc Heereenveen zijn er een paar twijfelgevallen in aanloop naar de thuiswedstrijd bij Vitesse van komend weekend. Stijn Schaars, die vorige week geblesseerd uitviel tijdens de interland tegen België, is een van hen. Verder is er ook nog geen zekerheid over het meespelen van Joost van Aken en Shay Facey.

"Voor alle drie geldt dat ze goed herstellen, maar dat ze stappen moeten maken. De komende dagen moet er verbetering zijn", vertelt fysiotherapeut Erik ten Voorde op de clubwebsite. "Ik denk dat we pas vrijdag duidelijkheid kunnen geven over de inzetbaarheid van Stijn, Joost en Shay."

In het geval van aanvoerder Schaars gaat het om een kuitbeenblessure. Van Aken viel tijdens de uitwedstrijd tegen Feyenoord (2-2) uit met een spierblessure en revalideert daar nog steeds van. Facey kampt met problemen aan zijn kuit.

sc Heerenveen is tot dusver een van de positieve verrassingen van het Eredivisie-seizoen. De Friezen staan na twaalf speelronden op een knappe vierde plaats, achter de traditionele top drie. Vitesse bezet momenteel de negende plek.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen