Wenger op zijn hoede voor Man U: "Rashford nekte ons"

17 november 2016, 15:16   Bijgewerkt: 18 november 2016, 09:21

In Engeland is het grote affiche dit weekend Manchester United – Arsenal. Arsène Wenger, manager van de Londenaren, weet na de vorige keer dat hij niet alleen op grote namen als Paul Pogba moet letten. Toen was het namelijk een jonkie die hem de das om deed.

"Marcus Rashford heeft ons afgelopen seizoen de das omgedaan", erkent de Fransman op de website van Arsenal. "Ik zag hem de wedstrijd ervoor in de Europa League spelen en scoren tegen Midtjylland, toen wist ik wel gelijk dat hij een gevaar kon worden voor ons. De 3-2 was een doorslaggevende nederlaag voor ons in de titelstrijd. Het is nog steeds de enige uitwedstrijd die we in 2016 verloren hebben."

Om revanche te nemen op Manchester United zal Arsenal alles uit de kast moeten halen. Helaas voor hen zijn Santi Cazorla en Héctor Bellerín geblesseerd. Alexis Sánchez kan ondanks alle zorgen waarschijnlijk wel gewoon spelen. "Hij sms'te me voor de wedstrijd tegen Uruguay dat hij in goede vorm verkeerde. Vrijdag keert hij terug en dan bepaal ik of ik hem opstel of niet."

Tot slot gaf Wenger ook nog even duidelijkheid over zijn band met José Mourinho. "Ik zal hem gewoon de hand schudden, dat Premier League-ritueel respecteer ik. Uiteindelijk is er weinig bijzonders. Ik strijd voor mijn team en hij voor zijn team. Dat lijkt me logisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen