Goed gevoel bij provinciegenoten Heracles en Go Ahead

18 november 2016, 19:17

Op basis van de laatste speelronde hebben Heracles Almelo en Go Ahead Eagles vertrouwen. Beide teams wonnen twee weken geleden, voor de interlandperiode, van respectievelijk Vitesse (1-2) en Feyenoord (1-0). Morgen (zaterdag) staan ze tegenover elkaar in het Almelose Polman Stadion.

"We zijn de laatste tijd op de goede weg. De overwinning bij Vitesse heeft iedereen goed gedaan", zegt Heracles-coach John Stegeman op de clubwebsite. "In de weken daarvoor deden we het ook heel aardig, maar met al die gelijke spelen schiet het niet zo heel hard op. Hopelijk kunnen we de winstpartij in Arnhem morgen een passend vervolg geven. Gemakkelijk gaat dat niet worden. Go Ahead Eagles heeft een behoorlijke ploeg, dat hebben we tegen Feyenoord kunnen zien. Of deze wedstrijd als oud-speler van beide clubs bijzonder is? Wel een beetje natuurlijk, ik heb zowel in Deventer als in Almelo een mooie tijd gehad. Wij spelen morgen thuis en ik hoop dat we er met de steun van onze supporters weer een mooie avond van kunnen maken."

"Heracles is gewoon een goede ploeg", stelt Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning bij RTV Oost. "Kuwas verkeert in bloedvorm en heeft zelfs een telefoontje gehad van Oranje-bondscoach Danny Blind. Dat zegt wel iets. Maar ook wij hebben een goed gevoel en het is nu aan ons om weer een goed resultaat te behalen. Tegen Feyenoord waren het bonuspunten. Het is heerlijk dat we die gepakt hebben, maar het zou jammer zijn als we dan weer met een slecht gevoel weggaan uit Almelo. We gaan niet alleen maar voor de pot hangen om de nul te houden. Als we de nul wel houden, dan is dat lekker. Kansen krijgen we altijd, dus het zou lekker zijn om te winnen. Heracles gaat graag voor de winst, wij ook. Het wordt denk ik een mooie pot."

Mark-Jan Fledderus ontbreekt bij Heracles, Mike te Wierik is een twijfelgeval. Bij Go Ahead keert Sander Fischer terug van een schorsing, maar zit Marcel Ritzmaier nu op het strafbankje. Leon de Kogel is hersteld van zijn blessure en begint waarschijnlijk op de bank tegen Heracles.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen