Mourinho voelt gebrek aan respect van Engelse media

18 november 2016, 20:41

Als manager van Chelsea won hij drie keer de landstitel en met FC Porto (2004) en Internazionale (2010) veroverde hij zelfs de Champions League, toch voelt Manchester United-manager José Mourinho zich niet gewaardeerd door de Engelse media.

Zaterdag speelt Manchester United thuis tegen Arsenal, de ploeg van manager Arsene Wenger. "Morgen is het een wedstrijd tussen twee managers met de beste staat van dienst in de Premier League. Sir Alex Ferguson is er niet meer en wij hebben gezamenlijk zes of zeven titels veroverd", reageerde Mourinho vrijdag op de persconferentie. "Of wij ook respect moeten krijgen in periodes dat het even wat minder gaat? Volgens mij krijgt Mr. Wenger dat absoluut van jullie. Maar dat geldt denk ik niet voor mij, ook al was mijn laatste Premier League-titel achttien maanden geleden. Niet achttien jaar. Ik krijg dat respect niet."

Mourinho ging vragen over Wayne Rooney, die tijdens de interlandperiode dronken werd gefotografeerd, uit de weg. "Maar hij is klaar om te spelen", benadrukte de Portugees. "Soms komen spelers sterker terug als er iets positiefs is gebeurd. Soms zijn ze niet zo sterk door blessures of frustraties. We weten wat er niet goed is gegaan, maar dat is een ander hoofdstuk en dat is gesloten tot maart."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen