Thern ongeduldig: "Niet nog een halfjaar vergooien"

19 november 2016, 12:20

Dat sc Heerenveen zo goed presteert, is uiteraard niet voor iedere selectiespeler goed nieuws. Zo komt Simon Thern niet aan de bak in de ploeg van Jurgen Streppel, omdat de trainer vasthoudt aan zijn vaste basiselftal. De Zweed denkt daardoor aan een transfer.

Thern kampte negen maanden lang met een enkelblessure en maakte in september zijn rentree bij Heerenveen, waar hij sindsdien niet meer in het stuk voorkomt. Streppel geeft in de middenlinie de voorkeur aan andere spelers, die sinds de seizoensstart imponeren. "Als ik nu na een zege in de kleedkamer kom en ik zie jongens als Sam Larsson en Arber Zeneli gelukkig zijn met hun goede optreden, dan ben ik natuurlijk ook blij voor hen. Maar als je op de bank zit, ben je weliswaar onderdeel van het team, maar niet echt betrokken. Het is frustrerend en het heeft effect op je humeur", vertelt de 24-jarige middenvelder aan de Leeuwarder Courant.

De international van Zweden sluit een vertrek uit Friesland dan ook niet uit. "Ik moet ook aan mezelf denken. Een voetballoopbaan duurt niet zo lang. Ik heb wedstrijden op niveau nodig. Nog een half jaar vergooien is geen optie. Ik zal moeten spelen, waar dan ook

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen