Veelbesproken Rooney niet in de basis in Engelse kraker

19 november 2016, 13:04

De veelbesproken Wayne Rooney begint zaterdagmiddag op de bank bij Manchester United, dat om 13.30 uur (Nederlandse tijd) de kraker tegen Arsenal speelt. Ondanks de schorsing van Zlatan Ibrahimovic heeft José Mourinho geen basisplaats ingeruimd voor de routinier.

Rooney raakte in opspraak in Engeland omdat hij afgelopen zaterdag dronken zou zijn geworden in het hotel van de nationale ploeg. Hoewel hij niet gestraft is door Manchester United, heeft hij dus geen basisplaats in de wedstrijd tegen Arsenal. Mourinho opteert voor het talent Marcus Rashford in de punt van de aanval. Ook Anthony Martial begint na blessureleed weer in de basis bij de nummer zes van de Premier League. De Nederlanders Daley Blind en Memphis Depay zitten op de bank.

Bij Arsenal staat Alexis Sánchez in de basis, ondanks zijn zware interlandperiode met Chili. Arsene Wenger heeft achterin gekozen voor Carl Jenkinson als vervanger van Hector Bellerín, terwijl Mohamed Elneny op het middenveld de voorkeur krijgt boven Granit Xhaka.

Opstellingen

Manchester United: De Gea, Valencia, Jones, Rojo, Darmian, Herrera, Carrick, Pogba, Mata, Martial, Rashford.

Arsenal: Cech, Jenkinson, Mustafi, Koscielny, Monreal, Coquelin, Elneny, Ramsey, Ozil, Walcott, Alexis.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen