Deportivo verliest ondanks treffer Babel van Sevilla

19 november 2016, 14:53

Ryan Babel leek zaterdagmiddag een heldenrol te gaan bekleden voor Deportivo La Coruña, door al in de eerste minuut te scoren tegen Sevilla. De thuisploeg kwam daarna ook op 2-0, maar gaf het in de slotfase helemaal weg tegen de topploeg. Door twee late goals verloor het met 2-3.

De wedstrijd had zaterdag de vroege aanvangstijd van 13.00 uur en Sevilla moest duidelijk nog wakker worden. Ryan Babel legde de defensie van de bezoekers in de luren, door met een slimme kopbal al binnen de eerste minuut de 1-0 op de borden te zetten. Het was de tweede treffer van Babel in dienst van de Spaanse laagvlieger. Voor Deportivo werd het in de eerste helft allemaal nog mooier, toen Florin Andone na een heerlijke actie de 2-0 in het doel tikte.

Lang genieten van de feestvreugde kon het thuisteam achter niet. Twee minuten later bracht Steven N'Zonzi de bezoekers terug in het duel, door de bal keurig in de lange hoek te schuiven. In de tweede helft waren de teams lange tijd in evenwicht en leek Deportivo dus op weg naar een knappe zege, totdat het team van Jorge Sampaoli in de slotfase toesloeg. Vitolo zorgde met een knal in de korte hoek enkele minuten voor het einde voor de gelijkmaker, waarna Gabriel Mercado het Sevilla-feest compleet maakte door de 2-3 te produceren.

Daardoor blijft Deportivo La Coruña met een enorme kater en lege handen achter en stijgt Sevilla naar de derde positie in La Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen