Armenteros het goudhaantje voor Heracles tegen Go Ahead

19 november 2016, 21:05   Bijgewerkt: 19 november 2016, 21:16

Heracles Almelo heeft in eigen huis concurrent Go Ahead Eagles met 2-1 verslagen. Dankzij twee treffers van Samuel Armenteros na rust werd de goal van Jarchinio Antonia in de eerste helft ongedaan gemaakt. De Almelöers doen zo uitstekende zaken in het razend spannende rechterrijtje van de Eredivisie.

Het was een opmerkelijk gegeven vooraf: zowel Heracles als Go Ahead pakte de afgelopen speelronde drie punten. De Almelöers wonnen knap met 1-2 op bezoek bij Vitesse, terwijl Go Ahead een misschien nog wel knappere 1-0 overwinning op Feyenoord boekte. Dankzij een doelpunt van Antonia verloren de Rotterdammers voor het eerst dit seizoen, en ook vanavond tegen Heracles was de rechtsbuiten in het eerste bedrijf weer goud waard.

Het eerste bedrijf was voor Heracles vooral frustrerend. Via de in vorm verkerende buitenspelers Brahim Darri en Brandley Kuwas probeerde het wel gevaarlijk te worden, maar onzorgvuldige passing zorgde ervoor dat de Almeloërs eigenlijk nooit écht voor het vijandelijke doel kwamen.

Beide ploegen gingen in het restant van de wedstrijd op zoek naar de winnende treffer, maar het duel bleef vooral erg slordig. Simpele ballen werden ingeleverd of zomaar over de zijlijn gelopen, terwijl niemand er in slaagde rust in zijn ploeg te brengen. De wedstrijd leek dan ook te eindigen in een gelijkspel, maar Armenteros ontpopte zich in de slotfase tot matchwinnaar. Zeven minuten voor tijd dribbelde hij zich knap het strafschopgebied binnen en schoof hij de bal beheerst langs Zwarthoed.

In de uiterst vermakelijke slotfase, waarin de ruimtes groter en groter werden, probeerden de bezoekers nog een gelijkmaker uit het vuur te slepen. Via Randy Wolters was het hier nog dicht bij, maar zijn inzet vloog rakelings over het doel van Castro. Zodoende verzekerde Heracles zich van drie uiterst belangrijke punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen