Spurs door late goals Kane langs West Ham in derby

19 november 2016, 20:48

Tottenham Hotspur kwam zaterdag op het eigen White Hart Lane twee keer op achterstand in de derby tegen West Ham United, maar pakte uiteindelijk toch drie punten. Het werd 3-2 voor de formatie van manager Mauricio Pochettino.

Vincent Janssen stond in de spits bij Tottenham Hotspur, met vlak achter zich Harry Kane. Laatstgenoemde onderscheidde zich met twee late doelpunten. In de 89ste minuut tekende Kane voor de 2-2, twee minuten later zorgde hij uit een strafschop voor de 3-2 eindstand. Eveneens vanaf elf meter, na een overtreding van Janssen, had Manuel Lanzini West Ham in de 68ste minuut op 1-2 gezet. Door goals van Michail Antonio (West Ham) en Harry Winks (Tottenham) stond het na 51 minuten 1-1.

Door de winst heeft Tottenham, na twaalf wedstrijden, 24 punten. Daarmee staan de Londenaren op de vijfde plaats in de Premier League, met drie punten minder dan koplopers Manchester City en Liverpool. Eerder op de dag won Manchester City met 1-2 bij Crystal Palace en speelde Liverpool met 0-0 gelijk bij Southampton. Chelsea kan zondag op 28 punten komen. Daarvoor moet manager Antonio Conte zijn elftal naar een zege bij Middlesbrough leiden.

Michel Vorm bleef op de bank bij Tottenham, Janssen werd in de 69ste minuut naar de kant gehaald. West Ham sloot af met tien man; Winston Reid kreeg in de extra tijd zijn tweede gele kaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen