Stegeman: "Met hartstocht gezocht naar 1-1 en 2-1"

19 november 2016, 22:02

Heracles Almelo-trainer John Stegeman vond zijn elftal zaterdag goed beginnen aan de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Toch kwam de gastheer in de zeventiende minuut op achterstand, maar door twee goals van Samuel Armenteros in de tweede helft bleven de punten wel in het Polman Stadion (2-1).

"We hadden al een klein vermoeden hoe Go Ahead zou spelen. Vanuit de media hadden we begrepen dat ze zouden voortborduren op het succes tegen Feyenoord. Dan weet je dat je het baltempo hoog moet houden, het veld groot moet houden en vanuit de positie goed moet spelen. Dat moet ook dynamisch gebeuren. Ik vond ons goed, furieus beginnen. Maar vanuit het niets viel de 0-1", aldus Stegeman bij de NOS. "Volgens mij waren ze nog niet bij ons doel geweest."

"Door de 0-1 moesten we opnieuw beginnen en weer zoeken. In de eerste helft vond ik ons slordig en dus hebben we in de rust de puntjes op de 'i' gezet. Ik moet zeggen dat we na de pauze hebben gedomineerd en mooie goals hebben gemaakt. We hebben met hartstocht gezocht naar de 1-1 en 2-1 en die hebben we ook gekregen. Je moet wel realistisch zijn en zeggen dat Go Ahead ook twee heel grote kansen heeft gekregen, maar wij hadden ook mogelijkheden om het op een goede manier te beslissen. Dus ik denk dat het een enerverende pot was voor de toeschouwers. Gelukkig hebben wij op een goede manier aan het langste eind getrokken, dat is prettig."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen