De Koning: "Het idee dat we hadden klopte wel aardig"

19 november 2016, 22:12

Even leek het plan van Go Ahead Eagles voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo goed uit te pakken. De promovendus uit Deventer kwam zaterdag in het Polman Stadion met 0-1 voor, maar gaf deze voorsprong in de tweede helft uit handen (2-1).

"Het idee dat we hadden klopte wel aardig: inzakken en dan counteren met de drie snelle jongens voorin", aldus coach Hans de Koning bij de NOS. "We maakten een schitterende 0-1, maar na rust kwamen we wat meer onder druk te staan. Dan zie je de individuele kwaliteit bij Heracles en dringen ze ons terug."

"Onze middenvelders hadden meer druk moeten geven in het werkgebied, dat is tussen tien meter van je eigen 'zestien' en de middenlijn, maar dat werd steeds kleiner. Dan maken zij uit de kluts de 1-1. Daarna hadden wij met De Kogel nog de 1-2 op de slof. Als die erin was gevallen, dan was het anders geweest. Maar uiteindelijk geeft de individuele kwaliteit de doorslag bij Heracles. Wij gingen vervolgens va banque spelen en hadden met Wolters en Achenteh nog 2-2 kunnen maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen