Streppel: "1-1 denk ik aardige uitslag voor deze wedstrijd"

19 november 2016, 23:36

Er had misschien meer ingezeten voor zijn elftal, maar sc Heerenveen-trainer Jurgen Streppel heeft vrede met het gelijkspel tegen Vitesse. De wedstrijd tegen de Arnhemmers in het Abe Lenstra Stadion eindigde zaterdag in 1-1.

"Ik kan leven met het gelijkspel, want ik vond dat Vitesse in beide helften kansen heeft gehad en telkens in het eerste kwartier de bovenliggende partij was. Daarna hebben wij het omgedraaid en kregen we ook grote kansen. In de dying seconds hadden we hem nog kunnen maken. Dan hadden we denk ik wel gewonnen, maar goed. Als er één team had moeten winnen, dan waren wij het misschien. Maar 1-1 is denk ik wel een aardige uitslag voor deze wedstrijd", zegt Streppel tegen de NOS.

Heerenveen miste Stijn Schaars vanwege een blessure. Zijn rol op het middenveld werd overgenomen door Younes Namli. "Hij heeft dat prima ingevuld", aldus Streppel. "In het begin van de wedstrijd was het van beide kanten heel onrustig. Natuurlijk misten we Stijn, maar het gaat om de jongens die wel spelen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen