Pastoor lijkt kalm: "Van binnen brandt vlam wel degelijk"

20 november 2016, 00:26

Sparta-coach Alex Pastoor maakte na de verloren derby tegen Excelsior (3-2) een rustige indruk. De oefenmeester van de Kasteelheren baalde van binnen echter behoorlijk van de nederlaag op Woudestein.

"Of ik dit kan relativeren? Nou, dat moet je niet te veel doen. Anders is het net alsof het er niet toedoet", reageerde Pastoor bij de NOS. "Het was niet goed genoeg van ons dat we niet 95 minuten ons hoogste niveau kunnen halen. Het is tegenvallend, en daar ben ik zeer ontevreden over, dat we verloren hebben. Ik ben ogenschijnlijk rustig, maar van binnen brandt de vlam wel degelijk."

"We hebben de wedstrijd naar mijn smaak tussen de tiende en dertigste minuut verloren. In die fase waren we zoveel beter dat we onze 0-1 voorsprong hadden moeten uitbouwen, maar aan het einde van die periode stonden we juist met 2-1 achter", vervolgde Pastoor. "Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Daar ben ik niet kwaad over. Maar het gaat er altijd om of het team herkent wat er in een wedstrijd gevraagd wordt. Dat was het grootste gedeelte het geval, maar niet in die fase. Toen hadden we de wedstrijd op slot moeten gooien."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen