Ex-international Costa Rica overlijdt tijdens marathon

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

21 november 2016 – Heftig nieuws vanuit Costa Rica. Gabriel Badilla, voormalig international van het land in Centraal-Amerika, is zondagochtend om het leven gekomen bij een hardloopwedstrijd. De oud-verdediger is slechts 32 jaar geworden en laat onder meer twee dochters achter.

Ex-international Costa Rica overlijdt tijdens marathon

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Badilla deed mee aan de Lindora Run, een marathon van tien kilometer in Santa Ana. Tijdens de hardloopwedstrijd zakte hij, vlak voor de finish, in elkaar. De ambulance was snel ter plekke, maar kon de voormalig verdediger van de Costa Ricaanse ploeg niet meer redden. Een hartstilstand lijkt volgens The Costa Rica Star de oorzaak van zijn overlijden te zijn.

De oud-verdediger werd in 2013 al eens geopereerd aan zijn hart, nadat er een goedaardige tumor bij hem was aangetroffen. De ingreep was geslaagd, waardoor Badilla zijn voetbalcarrière weer kon open. In juni 2016 zette hij een punt achter zijn carrière.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd