Dubbele teleurstelling voor Willems: "Komt hard aan"

21 november 2016, 08:12

Waar Feyenoord en Ajax afgelopen weekend klinkende zeges boekten in de Eredivisie, bleef PSV steken op een 0-0 gelijkspel bij Willem II. Een grote teleurstelling volgens Jetro Willems, die bovendien niet blij was met de manier waarop hij inviel.

De linksback kwam na 56 minuten in het veld voor Joshua Brenet, die met een enkelblessure uitviel. "Op zo'n manier wil je er niet in komen. Niet door wat er is gebeurd met Joshua, maar ook omdat ik geen warming-up kon hebben en er direct vanaf de bank in moest. Als je dan in de wedstrijd komt, is het de eerste vijf minuten heel lastig", zegt Willems in Telesport.

Ondanks dat Willems moeizaam op gang kwam, probeerde hij belangrijk te zijn voor de ploeg. "Ik gaf vier voorzetten. Drie ervan waren op zich goed, maar het viel net niet goed. In de tweede helft hadden we vijfentwintig minuten de controle en kregen we ook de kansen. Ik weet niet wat het is, dat die bal er dan niet ingaat."

Door het gelijkspel is de achterstand op Feyenoord (6 punten) en Ajax (4 punten) grote geworden voor PSV. "Dit komt hard aan als je kijkt naar onze mogelijkheden. Als je kijkt wat voor spelers wij hebben tegenover Willem II", baalt Willems, die echter nog voldoende vertrouwen heeft in het team. "Ik denk dat we dicht bij onszelf moeten blijven en de controle moeten houden over ons eigen team. Alles wat er buiten het team wordt gezegd, moeten we van ons afzetten. We moeten gewoon hard door blijven werken. Als de knop omgaat, komen we er wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen