Messi staat voor rentree, Juventus zonder drietal

21 november 2016, 14:10

Lionel Messi moest de competitiewedstrijd van FC Barcelona tegen Malaga (0-0) afgelopen weekend aan zich voorbij laten gaan, maar lijkt voor het Champions League-duel met Celtic van komende woensdag weer in de basis terug te keren.

Messi moest het treffen met Malaga wegens misselijkheid laten schieten, maar de ziekte is inmiddels weggeëbd. De Argentijnse ster heeft maandag de groepstraining weer hervat. Luis Suárez, die afgelopen zaterdag geschorst was, staat ook voor zijn rentree in het elftal. Dat lijkt ten koste te gaan van Paco Alcacer. Tot slot neemt de herstelde Jordi Alba hoogstwaarschijnlijk de plaats van Lucas Digne in. Barça heeft aan een zege op Celtic genoeg om zich te plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League.

Juventus mist trio

Ondertussen is bekend geworden dat Juventus het dinsdag in de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla (uit) zonder drie krachten moet doen. Paulo Dybala en Mehdi Benatia zijn nog niet inzetbaar en ook Gonzalo Higuaín mist het duel in Andalusië. Hij kampt met een bovenbeenblessure, zo heeft de Italiaanse kampioen bekendgemaakt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen