Krul incasseert twee doelpunten tijdens officieel debuut

21 november 2016 – Voor Tim Krul stond het duel van Jong Ajax op bezoek bij Jong FC Utrecht in het teken van zijn officiële debuut in het Nederlands betaald voetbal. De goalie zal maandag met gemengde gevoelens van het veld zijn gestapt: 2-2.

Jong FC Utrecht – Jong Ajax

Utrecht werkte het thuisduel af in de Galgenwaard. Het duurde vijftien minuten voordat Krul voor het eerst de bal uit het doel moest halen door een doelpunt van Gyrano Kerk. Anwar El Ghazi trok de stand gelijk, waarna Kristoffer Peterson de Domstedelingen met een 2-1 voorsprong de rust in liet gaan. Uiteindelijk moesten beide teams genoegen nemen met een punt door een tweede treffer van El Ghazi. Jong Ajax staat vijfde in de Jupiler League en Utrecht achttiende.

Jong PSV – Jong De Graafschap

Het is De Graafschap maandagavond niet gelukt om de 5-0 zege op Fortuna Sittard een passend gevolg te geven. In Eindhoven ging het in de slotfase met 1-0 onderuit tegen Jong PSV. Pablo Rosario tekende voor het enige doelpunt. Een welkome overwinnig voor de beloftenploeg, dat na het winnen van de eerste periode wisselvallig presteert. PSV staat op een derde plek met evenveel punten als nummer twee VVV-Venlo. De Graafschap staat teleurstellend vijftiende.
Krul incasseert twee doelpunten tijdens officieel debuut

Eredivisie

gerelateerd