Supporters overnachten ongezien op Old Trafford

22 november 2016, 13:28

De beveiliging van Old Trafford is opnieuw in verlegenheid gebracht nadat twee supporters ongezien de nacht door konden brengen in het stadion om de volgende dag gratis de topper tussen Manchester United en Arsenal te kunnen zien.

Op de dag van de wedstrijd werden de twee wel ontdekt terwijl ze zich verstopt hadden op het toilet. Daarop werden de supporters overgedragen aan de politie. Arrestaties werden er niet verricht omdat de politie oordeelde dat de fans 'geen risico' vormden. Het duo deed vrijdag een stadiontour en kneep er ongezien tussenuit. Ze werden niet gemist en konden zo de nacht doorbrengen op Old Trafford.

"We snappen dat mensen alles willen doen om onze thuiswedstrijden te zien, maar deze supporters zijn iets te ver gegaan", laat een woordvoerder Manchester United weten. "Maar omdat zij en hun bezittingen werden onderzocht bij binnenkomst, zijn we ervan overtuigd dat er geen veiligheidsrisico heeft bestaan." Een half jaar geleden werd Old Trafford al ontruimt vanwege een verdacht pakketje. Dat bleek echter een nep-pakje dat achter was gebleven na een training van de beveiliging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen