Buitenlandse clubs vrezen voor clausule in contract Belotti

22 november 2016, 18:31

Met aanvaller Andrea Belotti in de gelederen beschikt Torino over een potentiële goudmijn. De 22-jarige speler is bezig aan een goede ontwikkeling, waardoor hij straks tientallen miljoenen moet opleveren. Torino-voorzitter Urbano Cairo rekent zich dan ook al rijk.

Het liefst wil de preses op korte termijn het contract van de Italiaans international verlengen. Op dit moment zit er al een gelimiteerde transfersom in de verbintenis van Belotti. Torino wil dat bedrag verhogen. Mogelijk komt er speciaal voor buitenlandse clubs een clausule in het contract. Dat was ook het geval bij Gonzalo Higuaín toen hij bij Napoli speelde. Clubs buiten Italië moesten minimaal negentig miljoen euro op tafel leggen voor de spits.

"Het is hetzelfde als bij Higuaín. Ik weet daarom niet of er veel clubs zijn die hem kunnen kopen", vertelt de voorzitter aan Radio 24. "We zijn in ieder geval in gesprek met de speler om zijn contract te verlengen en hem op die manier te belonen. Wellicht zit er een clausule in voor clubs uit het buitenland." Het huidige contract van Belotti loopt tot medio 2020.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen