Van Aanholt prijst 'good-old' Defoe: "Nog nooit gezien"

23 november 2016, 19:18

Patrick van Aanholt beleefde met Sunderland een dramatische seizoensstart, maar dankzij twee overwinningen op rij staan The Black Cats niet meer op de laatste plaats in de Premier League. 'Good-old' Jermain Defoe neemt de ploeg, die komend weekend op bezoek gaat bij Liverpool, op sleeptouw.

"Dit voelt heerlijk. De winst bij Bournemouth was al lekker, maar de zege van zaterdag was nóg beter", doelt Van Aanholt op de clubwebsite op de 3-0 thuisoverwinning op Hull City. "Eindelijk hebben we weer eens een ruime zege geboekt voor het eigen publiek", stelt de linksback. "Ons gevoel was altijd al wel goed, maar nu is onze mentaliteit aan het veranderen. We worden steeds beter als team."

De 34-jarige Defoe maakte tegen zijn 150ste doelpunt in de Premier League. Van Aanholt geniet van de ervaren aanvaller. "Ik ben echt blij voor hem, omdat hij een rolmodel voor het team is. Hij is een echte prof en heeft al veel bereikt. Maar hij is nog lang niet klaar, hij kan nog steeds veel doelpunten maken. Ik heb nog nooit een aanvaller van zijn leeftijd zo goed zien presteren. Hij laat het elke week weer zien", zegt de linksachter.

Zaterdag reist Sunderland af naar Anfield, waar Liverpool de tegenstander is. "We gaan proberen om ze het leven zuur te maken, zowel aanvallend als verdedigend. Het is natuurlijk een topteam, maar we zijn zeer positief."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen