Gerrard: "MK Dons is een prachtige kans voor iemand anders"

24 november 2016, 08:10

Steven Gerrard besloot deze week om niet in zee te gaan met MK Dons. De middenvelder verliet Los Angeles Galaxy voor een nieuw avontuur en werd door de club uit de League One benaderd voor een dubbelrol. Hij zou daar zowel speler als manager moeten worden.

In gesprek met BT Sport geeft hij echter aan dat het allemaal wat 'te vroeg' op zijn pad kwam. "Ik heb inderdaad met de voorzitter gesproken. Het is een prachtige kans, maar wel voor iemand anders", vertelt het Liverpool-icoon. "Ik neem nu mijn tijd om te bedenken wat ik ga doen, het wordt hoe dan ook een spannende periode."

Een van de clubs waar Gerrard veelvuldig aan gelinkt wordt, is die van zijn oude werkgever Liverpool. Manager Jürgen Klopp sprak zich daar al eerder over uit. "Hij is altijd welkom. Er is bij ons altijd plek voor Gerrard, daar hoef je je echt niet druk om te maken."

Buiten Liverpool worden ook Internazionale en Celtic genoemd als opties voor Gerrard. Bij die laatstgenoemde staat zijn oude trainer Brendan Rodgers momenteel aan het roer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen