Van de Beek: "Deze wedstrijd zal ik me blijven herinneren"

24 november 2016, 23:20

Donny van de Beek kreeg donderdag weer eens de kans in de basis van Ajax tegen Panathinaikos en kijkt met een goed gevoel terug op de wedstrijd. De middenvelder is blij met zijn spel en de 2-0 overwinning.

?"We hebben het vanavond wel laten zien", zegt Van de Beek op de clubsite. Hij is tevreden. "Ik moet mijn kansen zoals vanavond pakken. Dat is wel gelukt denk ik. Want ik heb een goede wedstrijd gespeeld en dat ik werd uitgeroepen tot Ajacied van de Wedstrijd zegt wel wat. Deze wedstrijd zal ik me blijven herinneren. Ik hoop dat de trainer in Luik ook weer voor andere jongens kiest dan in de competitie, want van wedstrijden spelen moeten wij het hebben."

Dat een piepjong Ajax zo makkelijk van de ervaren Grieken won, heeft Van de Beek niet verbaasd. "We hebben veel kwaliteit en hebben in de jeugd veel samengespeeld. Daardoor voel je elkaar goed aan. Van te voren vond ik dat wij meer kwaliteit hebben dan Panathinaikos, maar dat is wel een volwassen, ervaren ploeg. Daar moet je eerst nog maar eens van zien te winnen. Dat hebben we goed gedaan denk ik."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen