Klopp: "Goede speler niet altijd een goede trainer"

25 november 2016, 10:26

Steven Gerrard kondigde deze week zijn afscheid als profvoetballer aan en dus zijn de speculaties rondom zijn toekomst flink toegenomen. De 36-jarige Engelsman ging niet in zee met MK Dons en wordt in verband gebracht met een rol als assistent bij Liverpool. Jürgen Klopp benadrukt dat men niet direct hoeft te verwachten dat Gerrard als trainer grote successen gaat vieren.

Klopp hoopt dat de voormalig topmiddenvelder de tijd krijgt om zich te ontwikkelen als coach. "Een goede voetballer hoeft niet direct een goede trainer te zijn", zegt de Duitse trainer van Liverpool tegen The Daily Mail. "Het helpt natuurlijk wel. Ik had dat geluk niet, want ik was geen goede voetballer. Maar dat wil niet zeggen dat ik het spelletje niet begrijp. Het is echter wel te hopen dat onvoorstelbare goede spelers het trainersvak blijven zoeken."

Klopp gaf eerder deze week al aan dat Gerrard zeker welkom is bij Liverpool. "Voor hem staat de deur altijd open", aldus de Duitser. "Ik ben er vrij zeker van dat we in de toekomst iets zullen aankondigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen