Fans gedragen zich heel goed: "Groot compliment"

25 november 2016, 11:44

Voorafgaand aan de Europa League-wedstrijd tussen Manchester United en Feyenoord werd er gevreesd dat het, niet voor het eerst, mis zou gaan met de supporters van de Rotterdamse club. De duizenden fans van Feyenoord hebben zich echter voorbeeldig gedragen in Manchester. Er werd zelfs geen enkele supporters gearresteerd in de Engelse stad. Daar is Feyenoord, dat op voorhand aan Het Legioen vroeg om zich te gedragen, zeer dankbaar voor.

In een officieel statement bedankt Feyenoord de supporters voor de steun en hun gedrag tijdens en rond de wedstrijd tegen Man United. "Dat is een compliment waard", zegt algemeen directeur Eric Gudde op de clubwebsite. "De club en het legioen lagen rond dit duel nadrukkelijk onder een vergrootglas. De supporters hebben zich gelukkig van hun beste kant laten zien en zich in Manchester ware ambassadeurs van Feyenoord en Rotterdam getoond. Dat verdient een groot compliment", complimenteert de Feyenoord-directeur.

Feyenoord hangt twee voorwaardelijke straffen boven het hoofd wegens de ongeregeldheden rond de Europa League-duels met AS Roma van twee seizoenen geleden en benadrukte daarom veelvuldig dat het zich geen nieuwe incidenten kon permitteren. Deze zijn dus uitgebleven. Feyenoord vindt het jammer dat de fans geen goed resultaat als beloning hebben gekregen, aangezien er met 4-0 verloren werd op Old Trafford. "Voor de selectie, de club maar zeker ook voor deze supporters hoop ik dat we over twee weken in De Kuip tegen Fenerbahçe overwintering in de Europa League kunnen afdwingen", aldus Gudde.

Dat er geen enkele voetbalfan gearresteerd is in Manchester, heeft de politie aan de krant Manchester Evening News bevestigd. Er waren meer dan vierduizend Nederlandse fans afgereisd naar Engeland.

[photo,102744,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen