Zorgen om Vardy: "Ook op training scoorde hij niet"

25 november 2016, 11:25

Vorig voetbaljaar was Jamie Vardy met 24 treffers een ware sensatie in de Premier League, maar dit seizoen stokt de doelpuntenproductie van de Engelse spits. Sinds 10 september was hij niet meer trefzeker voor Leicester, maar trainer Claudio Ranieri blijft vertrouwen houden in de aanvaller.

Vardy staat al weken droog en was op 10 september voor het laatst trefzeker voor zijn club. Tien dagen geleden scoorde hij wel voor de Engelse nationale ploeg en Ranieri hoopt dat zijn goal tegen Spanje de inzet is voor wat moois. "Hij is opgeladen en een goal zit eraan te komen", weet de Italiaan. "Hij begint op de training nu ook weer te scoren. Dat is goed nieuws, want in de periode daarvoor lukte hem dat ook niet echt."

Ranieri denkt dat de mindere vorm van Vardy te maken heeft met het feit dat tegenstanders beter op de hoogte zijn van zijn spel. "Dat is een probleem, want Jamie is nog dezelfde als vorig jaar. Ik heb er vertrouwen in dat hij terug zal komen. Hij is rustig in zijn hoofd en wil het team helpen", besluit Ranieri bij BBC, die Vardy dit seizoen twee keer zag scoren in de Engelse competitie.

Zaterdagmiddag speelt de kampioen tegen Middlesbrough.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen