Balotelli drie weken absent, clausule in Bony-contract

25 november 2016, 11:58

OGC Nice heeft een bittere teleurstelling te verwerken gekregen. Mario Balotelli, dit seizoen goed voor zes doelpunten in evenzoveel Ligue 1-wedstrijden, is de komende drie weken niet van de partij. De excentrieke Italiaan kampt met een kuitblessure.

Nice-coach Lucien Favre heeft vrijdag op de persconferentie bevestigd dat Balotelli de komende drie weken nog niet inzetbaar zal zijn. De Italiaanse spits mist daardoor de duels met Bastia, Guingamp en Toulouse. Naast de oud-speler van Internazionale, Manchester City, AC Milan en Liverpool is ook Paul Baysse geblesseerd bij de huidige koploper van Frankrijk.

Bony naar China?

Ondertussen is in Engeland bekend geworden dat Wilfried Bony een clausule in zijn contract heeft staan, waarmee hij in de winter voor een bepaald bedrag naar China kan vertrekken. De Ivoriaanse spits wordt dit seizoen door Stoke City gehuurd van Manchester City. "Er zit een kern van waarheid in, maar het lijkt me niet dat er in januari iets met hem gaat gebeuren", zegt Stoke-manager Mark Hughes volgens de BBC. "Wilf focust zich vooral op zijn carrière in de Premier League. We willen graag dat hij hier blijft", aldus de trainer, die Bony tot dusver twee goals voor Stoke zag maken in de competitie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen