Gênant EL-seizoen voor Inter: "We waren arrogant"

25 november 2016, 13:36

Stefano Pioli debuteerde vorige week met een punt in de derby tegen AC Milan (2-2) als trainer van Internazionale, maar de coach kende een bijzonder matige tweede wedstrijd bij de Nerazzurri. Er werd met 3-2 verloren bij het Israëlische Hapoel Beer Sheva, waardoor Inter roem- en kansloos uitgeschakeld werd in de Europa League.

Door goals van Mauro Icardi en Marcelo Brozovic stond Inter met 0-2 voor in Israël, maar na een rode kaart van doelman Samir Handanovic ging het mis. "We speelden toen niet meer als een team en waren arrogant", bromt Pioli. "Dat mag niet gebeuren en kunnen we niet toelaten als we wedstrijden willen winnen", zegt de opvolger van de ontslagen Frank de Boer.

"We moeten voorkomen dat we zulke wedstrijden met twee gezichten spelen", vervolgt Pioli. Inter heeft slechts drie punten gepakt in vijf Europa League-wedstrijden en dat is natuurlijk uitermate teleurstellend. "We moeten onze mentaliteit verbeteren", zegt de coach dan ook. "Het verleden telt niet meer. Het gaat om het heden en daar kunnen we niet tevreden over zijn. Er is werk aan de winkel. Op fysiek, psychologisch en tactisch gebied. Met de kwaliteit van de spelers is niets mis, maar we moeten ook onder druk kunnen presteren. Zo'n wedstrijd als het duel met Hapoel Beer Sheva is Inter-onwaardig."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen