PSV: Luuk de Jong in basis, Willems nog vraagteken

25 november 2016, 13:45   Bijgewerkt: 25 november 2016, 14:00

Luuk de Jong moest voor de Champions League-uitwedstrijd tegen Atlético Madrid genoegen nemen met een plaats op de reservebank, maar staat zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag 'gewoon' weer in de basis van PSV. Dat heeft coach Phillip Cocu vrijdagmiddag op zijn perspraatje laten weten. 

"Luuk de Jong gaat morgen spelen", zo verschafte Cocu duidelijkheid rond het al dan niet inzetten van zijn aanvoerder. De spits heeft te maken met een vormdip, aangezien de normaal zo trefzekere spits al 855 minuten droog staat. Dat kostte hem midweeks dus zijn basisplek. Dat had overigens ook te maken met de tactische keuzes van Cocu, die tegen Atlético voor een 5-3-2 formatie opteerde.

Willems

Cocu heeft laten weten dat Jetro Willems nog steeds een twijfelgeval is voor het thuisduel met ADO Den Haag. "We weten morgen pas of we Jetro Willems kunnen inzetten. Er zal morgenvroeg een test gedaan worden", aldus de keuzeheer van de Eindhovenaren. Willems heeft aan de clash met Atlético (2-0 verlies) een hoofdblessure overgehouden.

Guardado

Met Andrés Guardado schiet het nog niet echt op. Cocu heeft aangegeven dat het cruciale Champions League-duel met FC Rostov, waar Europa League-voetbal op het spel staat, niet haalbaar is voor de Mexicaanse middenvelder. "De wedstrijd tegen Ajax is waarschijnlijker, daar werken we naar toe", aldus Cocu. Deze kraker vindt plaats op 18 december.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen