St. Juste moet Dolberg afstoppen: "Hij is sterk en vaardig"

25 november 2016, 20:22

Wanneer Ajax zondag op bezoek komt is het zeer waarschijnlijk dat Jeremiah St. Juste tegenover Kasper Dolberg komt te staan. De Deense aanvaller scoorde al acht keer in twaalf competitiewedstrijden en is daarmee een belangrijke schakel in het elftal van Peter Bosz.

St. Juste wordt gezien als een veelbelovende verdediger voor de toekomst en de duels tussen de Heerenveen-speler en Dolberg lijken dan ook interessant te gaan worden. "Hij is een goede speler, sterk, vaardig en beweeglijk. Maar ik kijk niet alleen naar hem, het gaat om Ajax en Dolberg is daar een onderdeel van", aldus St. Juste op de officiële website van Heerenveen.

Het treffen tussen sc Heerenveen en Ajax is een wedstrijd tussen de nummer vier en de nummer twee van de Eredivisie. Desondanks wil St. Juste niet spreken van een speciaal duel. "Ajax heeft veel voetballende kwaliteiten, maar we willen vooral ons eigen spel spelen. Dat houdt in strijd leveren, hoog druk zetten, vooruit voetballen en winnen hier thuis. Voorin hebben we veel individuele kwaliteit, jongens die een man kunnen passeren en een goal kunnen maken. Daar kunnen we het verschil maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen