Willem II dankzij basisdebutant langs Go Ahead Eagles

25 november 2016, 21:56

Willem II heeft in de degradatiekraker tegen Go Ahead Eagles uitstekende zaken gedaan. De Tilburgers wonnen in de Adelaarshorst met 0-1 van de Eagles, dankzij een doelpunt van basisdebutant Jari Schuurman. De Feyenoord-huurling schoot vlak na rust het enige doelpunt van de wedstrijd tegen de touwen.

Schuurman was bij het bekendmaken van de basisopstellingen de opvallendste naam aan beide kanten. De 19-jarige middenvelder wordt dit seizoen gehuurd van Feyenoord en mocht vrijdagavond voor het eerst vanaf de aftrap meedoen bij de Tilburgers. Toch kon hij in de eerste helft nog niet zijn stempel op de wedstrijd drukken.

Enkele minuten later had het zomaar raak kunnen zijn aan de andere kant. Uit een vrije trap van Jordy Croux kwam Fran Sol oog in oog met Go Ahead-doelman Theo Zwarthoed, maar de Willem II-spits miste overtuiging om binnen te prikken. Het aanwezige publiek in de Adelaarshorst leek zich hiermee op te kunnen maken voor een uiterst leuke wedstrijd. In het restant van de eerste helft deden beide teams echter vooral hun reputatie van moeilijk scorende ploegen eer aan. Ballen werden soms zomaar ingeleverd en voor de doelen ontstond nog maar amper gevaar.

Go Ahead-coach Hans de Koning na ruim een uur spelen zowel Leon de Kogel als Sam Hendriks om een doelpunt te forceren, maar überhaupt tot kansen leidde dit eigenlijk nauwelijks. Alleen een kopbal van Sander Fischer uit een corner stichtte nog enige gevaar, maar Van Anholt kon op de lijn keren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen