Wilshere kan rekenen op nieuw contract bij Arsenal

26 november 2016, 10:44

Arsenal heeft Jack Wilshere dit seizoen op huurbasis bij AFC Bournemouth gestald, maar dat betekent niet dat de 24-jarige middenvelder geen toekomstperspectief meer heeft in het Emirates Stadium. Sterker nog: hij zal een aanbieding voor een nieuw contract voorgeschoteld krijgen in Noord-Londen.

Dat heeft manager Arsene Wenger bevestigd. "Daar moeten we rond de jaarwisseling mee bezig gaan", sprak de Fransman volgens de BBC. Omdat de ervaren coach Wilshere dit seizoen geen basisplaats kon garanderen, bood een huurbeurt bij Bournemouth uitkomst. In dienst van The Cherries kwam de middenvelder tot dusver tot negen Premier League-optredens.

De Engelse international staat nog anderhalf jaar onder contract bij Arsenal, maar zijn verbintenis lijkt dus verlengd te kunnen worden. The Gunners hebben nog steeds vertrouwen in Wilshere, die door blessureleed slechts drie keer in actie kwam in het seizoen 2015/2016. Bij Bournemouth komt de middenvelder echter weer veel aan spelen toe, waardoor hij onlangs ook weer werd uitgenodigd voor de Engelse ploeg.

"Speeltijd is precies wat hij nodig heeft. Hij moet veel wedstrijden spelen", aldus Wenger. "Dat helpt hem veel om weer terug te komen op zijn niveau. Dat verdient hij ook. Hij wordt iedere week strenger en volg hem op de voet", stelt de Fransman, die Wilshere komende zondag tegenkomt. Arsenal en Bournemouth ontmoeten elkaar dan namelijk in het Emirates Stadium.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen