Allegri acht groot talent Kean (16) klaar voor basis

26 november 2016, 16:29

Moise Kean kwam afgelopen dinsdag als invaller binnen de lijnen tijdens de met 1-3 gewonnen uitwedstrijd van Juventus tegen Sevilla en werd daarmee de eerste speler die in deze eeuw geboren werd en uitkwam op het decor van de Champions League. Dat lukte hem daarvoor al in de Serie A. Wellicht wordt hij daar binnenkort ook de eerste basisspeler die na 2000 geboren is.

Er is namelijk een kleine kans dat de 16-jarige Kean zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen Genoa een basisplaats krijgt bij Juventus. Paulo Dybala is namelijk nog geblesseerd en Gonzalo Higuaín geldt al seen twijfelgeval. "We moeten niet vooruitlopen op de zaken, maar als Kean speelt, dan zou hij een goede wedstrijd spelen. Hij heeft zich de afgelopen tijd stormachtig ontwikkeld en is een volwaardig lid van de selectie", aldus coach Massimiliano Allegri.

Allegri zegt dat Higuaín beschikbaar is tegen Genoa, maar weet nog niet of hij fit genoeg is om in de basis te kunnen beginnen. "Als dat zo is, dan start hij samen met Mario Mandzukic", maakt Allegri duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen