Hyballa: "Waren in het begin niet de beste vrienden"

27 november 2016, 09:09

NEC won zaterdagavond met 3-2 van FC Twente en dus was Peter Hyballa na afloop zeer tevreden. De trainer laat weten dat hij en doelpuntenmaker Jay-Roy Grot in het begin niet de beste relatie hadden, maar dat de kou inmiddels uit de lucht is.

"We moeten altijd alles geven, omdat in veel wedstrijden de tegenstander aan de bal gewoon beter is. We hebben geweldig op de counter gespeeld. We winnen nu met 3-2 en dan is iedereen daar positief over", begint Hyballa in gesprek met FOX Sports. Wel overweegt de trainer af en toe om iets aanvallender te spelen. "Het engeltje zegt: ik wil offensief spelen. Het duiveltje zegt: ik wil defensief spelen."

Grot was tegen FC Twente belangrijk met twee treffers. "We waren in het begin niet de beste vrienden. Hij is van de 'ja, maar-generatie' en daar heb ik geen zin in", vertelt Hyballa, die het inmiddels beter kan vinden met het talent. "Nu hebben we een goede relatie omdat hij begrijpt dat hij hard moet werken. Ik heb geen zin om te discussiëren met spelers, zeker niet als die speler achttien jaar is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen