Amrabat profiteert van vertrek Ramselaar bij FC Utrecht

27 november 2016, 10:51

Na het vertrek van Bart Ramselaar bij FC Utrecht was het de kans aan Sofyan Amrabat om trainer Erik ten Hag te overtuigen. De twintigjarige middenvelder maakte het waar en laat weten blij te zijn met het vertrouwen van zijn coach. 

"Het gaat lekker. Ik denk dat ik het ook waarmaak. En ik wil deze lijn doortrekken", aldus Amrabat in gesprek met de NOS. "Vorig seizoen sprak de trainer zijn vertouwen in mij al uit, ondanks dat ik weinig speelde. Nu maakt hij zijn woorden waar. Maar je stelt uiteindelijk jezelf op en moet zorgen dat de trainer niet om je heen kan."

Het Utrecht-talent zegt veel te hebben aan zijn broer Nordin Amrabat, die tegenwoordig uitkomt voor Watford FC. "Hij is mijn grootste fan en ik die van hem. Hij kijkt al mijn wedstrijden in zijn geheel en kijkt daarna nog al mijn momenten terug. Daarna bespreken we dat. Nordin is heel kritisch, maar dat mag omdat hij natuurlijk het beste van mij wil", vertelt de middenvelder, die aangeeft dat de twee wel verschillende spelers zijn. "Aanvallers zijn over het algemeen vaak met zichzelf bezig. Ik moet als middenvelder wat meer het overzicht bewaren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen