Tannane matchwinner Saint-Étienne, Monaco nadert Nice

27 november 2016, 19:15

Oussama Tannane is zondag belangrijk geweest voor AS Saint-Étienne. De voormalig speler van Heracles Almelo stelde drie punten veilig voor zijn ploeg. Koploper OGC Nice bleef steken op een gelijkspel tegen SC Bastia.

Angers – Saint-Étienne

Nicolas Pepe zette Angers na achttien minuten op voorsprong tegen de ploeg van Tannane. Een half uur voor het einde kwamen de bezoekers op gelijke hoogte door een treffer van Florentin Pogba, de oudere broer van Paul Pogba. Tannane zou uiteindelijk uitgroeien tot matchwinner door in de slotfase de 1-2 binnen te werken. Saint-Étienne eindigde het duel met tien man vanwege een rode kaart in de laatste minuut voor Kévin Malcuit. Saint-Étienne staat achtste in de Franse competitie.

Nice – SC Bastia

Sinds de blessure van Mario Balotelli draait het minder op rolletjes voor de koploper van Frankrijk. Door een gelijkspel tegen Bastia is nummer twee AS Monaco dichterbij gekomen. Nice stond vroeg op voorsprong dankzij toedoen van Alassane Pléa. De ontmoeting eindigde in een gelijkspel door een doelpunt van Enzo Crivelli. Nice staat nog maar een punt voor op Monaco. Bastia staat zestiende, maar heeft evenveel punten als nummer achttien AS Nancy.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen