Belangrijke Brogno begrijpt reserverol niet: "Ben topscorer"

28 november 2016, 10:24

Met zeven doelpunten is Loris Brogno de clubtopscorer van Sparta, maar een basisplaats heeft de 24-jarige Belg momenteel niet bij de promovendus. Zondag kwam de aanvaller als invaller in het veld tegen Roda JC en droeg hij met een doelpunt een steentje bij aan de 2-2 remise. Desondanks baalt hij van zijn reserverol.

"Ik snap het niet", zei Brogno tegen RTV Rijnmond. De Belg leverde tegen Roda ook nog een assist. "Ik was niet blij dat ik op de bank moest beginnen, want ik wil altijd in de basis spelen. Ik ben topscorer en begin op de bank. Dat snap ik niet en ik denk ook de supporters niet. Het is een keuze van de trainer, maar ik heb niet met hem gesproken erover. Het is de vraag of ik tegen Feyenoord wel mag spelen vanaf het begin."

Op de persconferentie na de wedstrijd ging Alex Pastoor ook in op de kwestie. "Of Lloris Brogno had moeten beginnen? Nou op basis van hoe hij de bal erin schiet zou je dat wel kunnen zeggen. Maar het is niet de bedoeling dat we steeds gaan wisselen als een invaller scoort."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen