Jong Ajax start zonder El Ghazi tegen FC Dordrecht

28 november 2016, 19:37

Anwar El Ghazi heeft maandagavond geen basisplaats bij Jong Ajax wanneer de ploeg van Marcel Keizer op bezoek gaat bij FC Dordrecht. De trainer zou de voorkeur geven aan andere spelers. De buitenspeler keert vanaf 1 december weer terug bij de A-selectie van de Amsterdammers.

Volgens De Telegraaf begint El Ghazi op de bank omdat Keizer voor het duel met Dordrecht de voorkeur geeft aan andere spelers. De vleugelaanvaller hoefde niet meer naar Dordrecht, maar wilde desondanks graag mee om het team te steunen. Vandaar dat hij wel op de bank plaats zal nemen. El Ghazi speelde de afgelopen drie wedstrijden mee met Jong Ajax vanwege een ruzie met trainer Peter Bosz. In die drie duels kwam hij vier keer tot scoren.

Jaïro Riedewald heeft wel een basisplaats bij Jong Ajax. Hij kampte afgelopen week met een knieblessure en moest daardoor het Europa League-duel met Panathinaikos aan zich voorbij laten gaan. Tim Krul verdedigt maandag het doel van de beloften. 

Opstelling Jong Ajax: Krul, Zeefuik, De Ligt, Riedewald, Dankerlui, Eiting, Cerny, Nouri, Cassierra, De Jong en Clement.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen