Napoli laat dure punten liggen tegen Sassuolo na late goal

28 november 2016, 21:34

Napoli heeft maandagavond in eigen huis punten laten liggen tegen laagvlieger Sassuolo. Lange tijd leek de ploeg met 1-0 te gaan winnen, maar een doelpunt van Gregoire Defrel acht minuten voor tijd betekende slechts één in plaats van drie punten voor Napoli.

Napoli nam kort voor rust de voorsprong na een prachtige treffer van Lorenzo Insigne. De aanvaller krulde een voorzet van Marek Hamsik keurig in het doel. Daarmee tekende hij voor zijn derde competitietreffer. De thuisploeg had toen al een grotere voorsprong kunnen hebben, maar onder anderen diezelfde Insigne en José Callejón misten in de eerste helft grote kansen.

Uiteindelijk kwamen die missers Napoli duur te staan toen Defrel met nog acht minuten op de klok voor de gelijkmaker tekende. Callejón raakte in extremis nog de paal, maar puntenverlies kon niet meer worden voorkomen. Door het gelijkspel blijft Napoli op de zevende plaats staan in de Serie A.