Poulsen wil in de winterstop op zoek naar andere club

28 november 2016 – Simon Poulsen ziet voor zichzelf geen toekomst meer weggelegd in Eindhoven. De verdediger werd in 2015 gehaald als stand-in voor Jetro Willems. Maar nu Willems op de bank zit, is er alsnog geen plaats voor hem in het elftal van Phillip Cocu.

Poulsen wil in de winterstop op zoek naar andere club

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Poulsen heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij PSV, maar hoopt in de winterstop al op zoek te kunnen naar een andere club. De 32-jarige Deen krijgt weinig speelminuten in het eerste elftal, kampte met veel blessureleed en moet het de laatste tijd doen met wedstrijden in de Jupiler League met Jong PSV.

Na afloop van het duel tegen FC Oss (2-4 verlies) maandag, waarin de verdediger trefzeker was, liet Poulsen weten uit te kijken naar een andere club. "Het was een teleurstelling dat ik tegen ADO Den Haag niet speelde. Maar de trainer had me niet nodig. Ik wil graag spelen en ben weer fit. Dus hoop ik in de winterstop nog een mooie stap te kunnen maken", aldus Poulsen tegenover Omroep Brabant

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd