Zidane geeft Ronaldo rust, speeltijd lonkt voor Ødegaard

29 november 2016, 16:45

Real Madrid maakt van de return tegen Cultural Leonesa in de Copa del Rey gebruik om een aantal sterspelers rust te geven. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en Luka Modric worden door Zinedine Zidane buiten de zestienkoppige selectie gelaten. Hierdoor lonkt er onder andere speeltijd voor Martin Ødegaard.

Het Noorse talent vertrok in 2015 op zestienjarige leeftijd naar de Spaanse grootmacht, maar kwam nog niet verder dan een invalbeurt tegen FC Getafe ruim anderhalf jaar terug. Verder speelde hij vooral in Real Madrid B (Castilla). "Hij, Enzo Fernández en Álvaro Tejero zijn er morgen bij", bevestigt Zidane op het clubmedium.

Verder krijgt ook Casemiro speeltijd. De middenvelder was lang uitgeschakeld vanwege een kuitbeenbreuk, maar kan volgens Zidane weer minuten maken. Tot de geblesseerden bij Madrid behoren nog altijd Gareth Bale, Toni Kroos, Àlvaro Morata, Lucas Silva, Raphaël Varane en Fábio Coentrao.

De Madrilenen hebben weinig te vrezen van Cultaral Leonesa na de 1-7 overwinning in het heenduel en met de strijd tegen Barcelona op de planning willen ze hun krachten sparen. "Toch willen we een goede wedstrijd spelen voor de fans die ons komen aanmoedigen en uit respect voor de tegenstander", aldus Zidane.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen