League Cup en Ligue 1 staan stil bij ramp Chapecoense

29 november 2016 – In de Engels League Cup wordt er dinsdagavond stilgestaan bij de vliegtuigramp in Colombia, waarbij een groot deel van de selectie van het Braziliaanse voetbalteam Chapecoense om het leven kwam. Voor beide wedstrijden zal er een minuut stilte worden gehouden en de spelers dragen een armband.

League Cup en Ligue 1 staan stil bij ramp Chapecoense

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Er staan dinsdagavond twee kwartfinales op het programma. Om kwart voor negen gaat Liverpool in eigen huis op jacht naar een plek in de halve finale tegen Leeeds United. Tegelijkertijd trapt Hull City thuis af tegen Newcastle United. Woensdag staan Arsenal - Southampton en Manchester United - West Ham United op het programma.

Niet alleen in Engeland is een dergelijk moment aangekondigd. Ook in de Franse Ligue 1 en de Poolse beker wordt er stilgestaan bij de vliegtuigramp. 

Dinsdagochtend stortte het vliegtuig neer. Van de 81 inzittenden overleden er 75. Van de selectie van Chapecoense hebben alleen Helio Hermito Zampier Neto (31), Alan Rushel (27) en Jakson Follmann (24) de ramp overleefd.

Reacties

Ligue 1

gerelateerd