Atalanta verrast in Italië: "Je kan een paar euro op ons inzetten"

29 november 2016, 18:24

Atalanta maakt een buitengewoon goed seizoen door in de Serie A. De club uit Bergamo staat vijfde in de competitie en dat is hoger dan ze in decennia geëindigd zijn in de hoogste Italiaanse voetbalcompetitie en dus wordt er stilaan een vergelijking getrokken met Leicester City.

"Of we dat zijn? Op basis van de competitiestart wel", zegt trainer Gian Gasperini in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Of we dit op de lange termijn kunnen doortrekken, weet ik niet. Maar je kan altijd een paar euro op ons inzetten."

"Het zal ongelooflijk mogelijk zijn om zoiets te bewerkstelligen in Italië. Onwaarschijnlijk zelfs", denkt Gasperini. "Voor nu zijn we blij dat het zo goed gaat en we zullen proberen om Leicester City zo lang mogelijk te imiteren."

Om de lijn in ieder geval nog een week door te trekken, zal er komend weekend een goed resultaat geboekt moeten worden op bezoek bij Juventus. De kampioen verloor zondag met 3-0 tegen Genoa. "Genoa heeft heel goed de zwaktes van Juventus benut, wij zullen daarom een getergde ploeg tegenover ons krijgen. Het wordt voor ons een uitdaging om ons te meten in Turijn met de sterkste ploeg van de competitie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen