El Ghazi keert terug in A-selectie: "Begin weer vanaf nul"

30 november 2016, 07:48

Voor Anwar El Ghazi zit zijn straf er bijna op. Hij speelde maandagavond zijn laatste duel bij Jong Ajax en sluit vanaf december weer aan bij de selectie van Peter Bosz. De aanvaller stelt dat hij heeft geleerd van zijn fouten en nu een streep wil zetten onder het incident.

"Ik ben hier mentaal sterker uitgekomen. Ik was fout door op de training over de schreef te gaan en wil nu niets liever dan weer van waarde zijn voor Ajax", reageert El Ghazi tegenover De Telegraaf. Tijdens zijn laatste wedstrijd met Jong Ajax kwam hij als invaller binnen de lijnen. Iets wat eigenlijk niet het plan was. "Ik mocht thuisblijven, maar wilde graag mee. Natuurlijk voelde ik me niet te groot om op de bank te zitten, want ik wilde mijn ploeggenoten steunen. Marcel Keizer was onder de indruk en vond dat ik een ijzeren mentaliteit had."

Met Bosz heeft El Ghazi inmiddels een goed gesprek gehad nadat hij op de training in aanvaring kwam met de coach. "Hij gaf me het gevoel dat ik ook echt weer vanaf nul zal beginnen. De lucht is geklaard, er staat een streep onder. Daarom wil ik er ook niet uitgebreid op ingaan wat er die training precies is gebeurd. Ik heb mijn excuses aangeboden en die zijn aanvaard", besluit hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen