Van 't Schip gaat voor meer succes met Melbourne City

30 november 2016, 16:04

John van 't Schip bezorgde Melbourne City met de bekerwinst de allereerste prijs in de clubhistorie. De trainer heeft echter nog niet al zijn doelen voor dit seizoen bereikt. Met de club, die tweede staat in de A-League in Australië, wil hij meer prijzen gaan pakken.

"Natuurlijk gaan we dit vieren, dat hoort erbij wanneer je iets wint. Maar we hebben zaterdag weer een wedstrijd op het programma staan dus dat houden we wel in het achterhoofd", aldus de Nederlandse trainer na afloop tijdens de persconferentie. "We hebben niet het beste voetbal gespeeld, maar de spelers wilden deze prijs pakken en zijn er vol voor gegaan."

Van 't Schip denkt dat zijn ploeg nog lang niet is uitgeleerd en hoopt dat de bekerwinst het begin is van veel meer succes. "Prijzen winnen zorgt voor zelfvertrouwen en laat zien dat je op het juiste pad zit", aldus de trainer, die ook nog over Johan Cruijff sprak tijdens het persmoment. "Ik moet hem bedanken voor de filosofie die hij heeft achtergelaten. Ik wil de manier waarop hij graag speelde eer aandoen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen