Zakelijk Paris SG meldt zich weer in schaduw van Nice

30 november 2016, 23:12

Op zeer degelijke wijze heeft Paris Saint-Germain woensdagavond de thuiswedstrijd tegen Angers SCO in een overwinning omgezet: 2-0. De ploeg uit Parijs is door de drie punten weer op één puntje achterstand gekomen van OGC Nice. De koploper uit Zuid-Frankrijk heeft 36 punten, PSG staat op 35 punten.

Zonder Marco Verratti, die wegens dijbeenklachten uit voorzorg aan de kant werd gehouden, beleefde PSG een vrij eenvoudige avond. Na 34 minuten was het aanvoerder Thiago Silva die op aangeven van zijn landgenoot Lucas Moura de score opende. Na 66 minuten spelen maakte Ligue 1-topscorer Edinson Cavani vanaf elf meter de bevrijdende 2-0, waarna de wedstrijd wel gespeeld was. Het was alweer het honderdste doelpunt van Cavani voor PSG. De Uruguayaan is opgestaan, na het vertrek van Zlatan Ibrahimovic.

In het Parc des Princes werd uitgebreid stilgestaan bij de vliegtuigramp waarbij de Braziliaanse club Chapecoense dinsdag betrokken was. Zo werd er voor de aftrap een minuut stilte in acht gehouden, maar toonde Cavani na zijn doelpunt ook een shirt met een boodschap en het logo van de getroffen club. Dat kwam hem wel op een gele kaart te staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen