Jansen 'heeft nagedacht' over eventuele opvolging Langeler

1 december 2016, 07:47

Nu duidelijk is geworden dat Art Langeler volgend seizoen niet meer de functie van hoofd opleiding zal bekleden bij PSV, is het de vraag wie zijn opvolger zal worden in Eindhoven. Een optie is Pascal Jansen. De huidige coach van Jong PSV heeft deze rol eerder vertolkt bij Vitesse en Sparta.

Langeler wil weer trainer zijn bij een club en trekt de daarom de deur achter zich dicht bij PSV. Hij was een tijdje interim-bondscoach van Jong Oranje en praat in januari met de KNVB over een mogelijk vervolg. "Ik sluit het niet uit, maar het is ook geen abc-tje", zegt de voormalig PEC Zwolle-trainer in De Telegraaf.

Bij PSV wordt hij als hoofd opleiding misschien wel opgevolgd door Jansen. "Ik heb er voor mezelf wel over nagedacht, voor het geval de club mij daarover een vraag zou stellen", zegt de trainer van Jong PSV daar zelf over. "De situatie is zo, dat mijn contract bij PSV na dit seizoen afloopt. Er kan van alles op je pad komen. Je kunt wel zeggen dat ik genoeg relevante werkervaring heb."

Technisch manager Marcel Brands hult zich in de bovengenoemde ochtendkrant nog in nevelen over de opvolging van Langeler. "We hebben hier nog 0,0 over gesproken. Ik ga eerst zitten met Toon Gerbrands en Phillip Cocu en we gaan kijken of we dit intern of extern gaan oplossen. Na de winterstop willen we daar duidelijkheid over geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen