Ook goaltjesdief Kane blijft nog jaren bij Tottenham

1 december 2016, 12:49   Bijgewerkt: 30 december 2016, 15:32

Goed nieuws voor de supporters van Tottenham Hotspur. De razend populaire Harry Kane heeft zijn contract donderdag, zoals verwacht, verlengd. De 23-jarige spits heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis die hem tot de zomer van 2022 op White Hart Lane houdt. De goalgetter stond aanvankelijk tot medio 2020 onder contract bij de Spurs.

Het is alweer de zoveelste contractverlenging bij Tottenham. Eerder verbonden Kyle Walker, Danny Rose, Dele Alli, Eric Dier, Christian Eriksen, Kevin Wimmer, Tom Carroll en Harry Winks al hun toekomst aan de club uit Noord-Londen. Kane tekent een miljoenencontract bij de Spurs en strijkt naar verluidt een recordsalaris van ten minste 80.000 pond per week op.

Kane, die bij Tottenham Vincent Janssen achter zich heeft staan in de hiërarchie, werd vorig seizoen met 25 goals topscorer van de Premier League. Het jeugdproduct van de Spurs maakte in totaal zeventig doelpunten in 137 optredens in het shirt van de Londense club.

"Dit is geweldig. Iedereen mag weten hoeveel ik van deze club hou. De volgende stap in mijn carrière kan ik hier zetten", zegt Kane over zijn contractverlenging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen