Rosicky dicht bij transfer naar Arsenal

22 mei 2006, 23:26

Tomas Rosicky speelt volgend seizoen vermoedelijk voor Arsenal. De Tsjechische middenvelder mag vertrekken bij Borussia Dortmund, waar hij nog een contract heeft tot medio 2008, en staat volgens zijn bondscoach Karel Brückner op het punt om zijn handtekening te zetten onder een contract bij de Londense topploeg.

De 25-jarige Rosicky gaf aan het begin van dit jaar al aan dat hij zijn contract bij Dortmund niet zou verlengen, waarna hij direct in verband gebracht werd met een transfer naar Atletico Madrid. De Spaanse subtopper leek verreweg de beste papieren te hebben om de Tsjech in te lijven, maar lijkt nu op het laatste moment afgetroeft te worden door Arsenal.

Niemand minder dan de Tsjechische bondscoach Karel Brückner bevestigt de naderende transfer van zijn middenvelder. "Het verbaasde me al dat de interesse van Arsenal niet eerder uitlekte", zegt de oefenmeester. "We hebben lang geprobeerd om de situatie stil te houden, maar inmiddels moet ik toegeven dat Tomas momenteel medisch gekeurd gaat worden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen