Souaré vreest einde carrière, Gabon strikt Camacho

2 december 2016, 10:53

Het is nog maar de vraag of Pape Souaré zijn professionele voetbalcarrière weer kan oppakken. De 26-jarige verdediger van Crystal Palace en Senegal is nog steeds niet volledig hersteld van het auto-ongeluk waarbij hij betrokken was in september en verkeert op dit moment nog in onzekerheid over de uitkomst van zijn revalidatie.

Souaré werd in september naar het ziekenhuis gebracht na de crash. "Mijn been en kaak waren gebroken. Ik kon de eerste maanden niet eens eten, maar dat gaat nu al wat beter. Mijn been werd hard geraakt door de autodeur. Ik probeer hem nu sterker te maken door doelgericht te trainen met de fysiotherapeut, maar ik weet niet of ik nog kan terugkomen. Ik leg alles in de handen van God. We gaan het zien", aldus de international van Senegal tegen de BBC.

Gabon stelt Camacho aan

Heel anders nieuws vanuit Afrika: José Antonio Camacho is benoemd tot de nieuwe bondscoach van Gabon. De voormalig bondscoach van Spanje en oud-trainer van onder meer Real Madrid is aangesteld als de opvolger van Jorge Costa, die vorige maand zijn biezen moest pakken. Camacho krijgt de opdracht om het met Gabon ver te schoppen op de Afrika Cup, die over ruim veertig dagen begint. Gabon is de organisator van dit toernooi en speelt op 14 januari de openingswedstrijd tegen Guinee-Bissau.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen